Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 Radisson Blu Park Hotel,
Αθήνα

Xρήστος Κατσάνος

Γεωπόνος, DKG GROUP

Xρήστος Κατσάνος
Xρήστος Κατσάνος

Ο Χρήστος Δ. Κατσάνος είναι Γεωπόνος και ασχολείται με τον κλάδο των Υδροπονικών θερμοκηπίων πάνω από 20 έτη. Είναι Executive Director του DKG GROUP με δραστηριοποίηση στις Βαλκανικές και τις χώρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

Έχει συμβάλλει έντονα στην είσοδο του branding στον αγροτικό χώρο από το 1992, με συμμετοχή σε αρκετά επώνυμα προϊόντα εντός κι εκτός Ελλάδας. Εκτός από τη Συμβουλευτική, ασχολείται με κάθετους υδροπονικούς κήπους, urban farming, την εκπαίδευση μέσω του IRTC, τη διοίκηση Οργανισμού Διαχείρισης Φήμης προϊόντων, start ups και το Portal υδροπονίας .

Ομιλητές

Ευθυμία Αλεξοπούλου Η Ευθυμία Αλεξοπούλου, πτυχιούχος Γεωπόνος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με διδακτορικό στην καλλιέργεια του μη τροφικού ετήσιου ανοιξιάτικού φυτού κενάφ, είναι επιστημονική συνεργάτης του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και υπεύθυνη για τα ενεργειακά φυτά στο τμήμα Βιομάζας του ΚΑΠΕ.
Λευτέρης Αναστασάκης Ο Λευτέρης Αναστασάκης, Χημικός του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, είναι External Company Affairs Manager στην ΤΙΤΑΝ ΑΕ.
Αρμόδιος Βωβός Ο Αρμόδιος Βωβός, Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές σε Μετάδοση Θερμότητας και Ρευστομηχανικη στο University of Illinois, Chicago, είναι σήμερα ιδιοκτήτης της Αρμόδιος Βωβός ΜΕΠΕ και συνιδιοκτήτης της Τεχνοχώρος ΕΠΕ
Σπύρος Δανέλλης Ο Σπύρος Δανέλλης, Αρχιτέκτων – Μηχανικός του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, είναι σήμερα Ευρωβουλευτής Πα.Σο.Κ. και μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου και της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωκοινοβουλίου.
Κωνσταντίνος Δραγασάκης Ο Κωνσταντίνος Δραγασάκης, Μηχανικός Μεταλλείων- Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με ΜSc στο Σχεδιασμό και Κατασκευή Υπογείων Έργων, εργάζεται σήμερα ως Μηχανικός Τεχνολογίας Α’ Υλών στην TITAN AE.
Γεώργιος Ζαλίδης Ο Γεώργιος Ζαλίδης, απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με διδακτορικές σπουδές στο τμήμα Εδαφολογίας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Michigan και μεταδιδακτορικές σπουδές στο τμήμα Πολιτικών μηχανικών και Μηχανικής Περιβάλλοντος στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Michigan, είναι σήμερα Καθηγητής Ρύπανσης και Υποβάθμισης Εδαφών στη Γεωπονική Σχολή Του Α.Π.Θ.
Χρήστος Ζαφείρης O Χρήστος Ζαφείρης εργάζεται στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) στο Τμήμα Βιομάζας, ως Υπεύθυνος Δέσμης Έργων Βιοαερίου.
Kώστας Θεοχαρίδης Ο Κώστας Θεοχαρίδης, πτυχιούχος της Γεωπονικής σχολής του Πανεπιστημίου της Κατάνια Ιταλίας, κατέχει σήμερα τη θέση του Υπεύθυνου Αγορών Πρώτων Υλών στη Barilla.
Ξενοφώντας Κάππας Ο Ξενοφώντας Κάππας, με σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό τίτλο σε Ευρωπαϊκές Σπουδές, κατέχει σήμερα τη θέση του Γενικού Διευθυντή στο Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη».
Xρήστος Κατσάνος Ο Χρήστος Κατσάνος , Γεωπόνος, κατέχει τη θέση του Executive Director του DKG GROUP με δραστηριοποίηση στις Βαλκανικές και τις χώρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης.
Δρ Αντώνης Κοκόσης Ο Αντώνιος Κοκόσης, διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Πανεπιστήμιου Princeton, είναι Καθηγητής στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ στον τομέα Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων.
Δημήτρης Κουβάς Ο Δημήτρης Κουβάς, Μηχανικός Βιοϊατρικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, είναι Συνιδρυτής, Μέτοχος και Μέλος του Δ.Σ. της SCIENTACT AE, Διευθυντής πωλήσεων, Διευθυντής Τεχνικού Τμήματος καθώς και Συνιδρυτής, Μέτοχος και Μέλος του Δ.Σ. της SCIENTACT BG LTD και Διευθυντής πωλήσεων.
Τζώρτζης Δημήτρης Κουτσολιούτσος O Τζώρτζης Δημήτρης Κουτσολιούτσος, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), είναι σήμερα Managing Director & Owner της Κοινωνικής Επιχείρησης «Γίνε Αγρότης», καθώς και Managing Director του καταστήματος Folli Follie.
Μάρκος Λέγγας Ο Μάρκος Λέγγας είναι Αγρότης, Πρόεδρος του Α.Σ. Πήγασος - Οργάνωσης Παραγωγών - 7Grapes (Συσκευαστήριο Φρούτων) - Πρόεδρος της CORVES- Κoρινθιακή Βιομηχανία Επεξεργασίας Σταφίδας Α.Ε.Β.Ε., (Τυποποίηση & Εξαγωγές Σταφίδων), Μέλος του Δ.Σ. της ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. (Τυροκομείο).
Kώστας Λύρης O Kώστας Λύρης, Γεωπόνος του Πανεπιστημίου της CATANIA στην Ιταλία και κάτοχος ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του DERBY στην Αγγλία, είναι σήμερα Διευθυντής στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας.
Κωνσταντίνος Μακρυνιώτης Ο Κωνσταντίνος Μακρυνιώτης, πτυχιούχος Χημικός του Πανεπιστημίου Πατρών & Οικονομικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι σήμερα συντονιστής του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία.
Πέτρος Μιχελιδάκης Ο Πέτρος Μιχελιδάκης διευθύνει από το 2010 την εταιρεία GR.I.D. – Marketing & Exhibition Services, η οποία εκπροσωπεί την Messe Düsseldorf στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Ρένα Μπαρδάνη Η Ρένα Μπαρδάνη, με σπουδές Νομικών και Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοικητική Επιστήμη – Τοπική Αυτοδιοίκηση, εργάζεται στο ΣΕΒ και είναι Διευθύντρια του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού.
Xάρης Νικολάου Ο Χάρης Νικολάου, Μηχανικός Περιβάλλοντος και Τεχνικός Ασφάλειας, διατελεί Υπεύθυνος Περιβάλλοντος και Τεχνικός Ασφαλείας της Ελαϊς –Unilever για τα εργοστάσια της Ελαϊς, Pummaro, Ρέντη, των αποθηκών στο Σχηματάρι και το Ρέντη καθώς και για τα κεντρικά γραφεία.
Γιώργος Σταυρόπουλος Ο Γιώργος Σταυρόπουλος, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών/ Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, εργάζεται σήμερα ως Γεωπόνος Έρευνας και Ανάπτυξης στην KORRES.
Δρ. Γ. Τσιρόπουλος Ο Γεώργιος Τσιρόπουλος, πτυχιούχος Γεωπόνος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διδακτορικού Ph.D. από το Πανεπιστήμιο Berkeley της Καλιφόρνια, είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος της Hellenic Biospiroulina.
Σωτήρης Φώλιας Ο Σωτήρης Φώλιας , Οικονομολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονικής με μεταπτυχιακές σπούδες στα Logistics, Χρηματοοικονομικά και Eμπόριο στο Cass Business School του Λονδίνου, εργάζεται ως Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρία παραγωγής βιοκαυσίμων GF ENERGY ABEE.
Μυρσίνη Χρήστου Η Μυρσίνη Χρήστου, Γεωπόνος με MSc στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό πόλεων και κτιρίων, εργάζεται στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), ως Υπεύθυνη του Τμήματος Βιομάζας.
Νίκος Χρυσόγελος Ο Νίκος Χρυσόγελος, Χημικός – Περιβαλλοντολόγος, είναι Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, 4ος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης (REGI) και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων (ENVI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑγροTerra
ΑγροTerra
παραγωγή
παραγωγή
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
AγροΤύπος αε
AγροΤύπος αε
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team